+31 (0) 6 - 417 22 986
info@schuttelaarlaw.nl

Strakke voorwaarden waarmee snel geschakeld kan worden

tarieven

Strakke voorwaarden waarmee snel geschakeld kan worden

Cliënt wil graag samenwerken op basis van transparante heldere voorwaarden, maar heeft geen behoefte om een boekwerk aan voorwaarden te overleggen bij elke transactie.

Het gaat hier om een snel groeiend duurzaam bedrijf, wat vaart wil hebben in transacties. Haar belang bij het sluiten van de overeenkomst is groot, maar er zijn enkele praktische basisprincipes die moeten worden geborgd.

We hebben de voorwaarden ingekort en bijgewerkt tot ze op een a-4 meegeleverd konden worden. Vooral de praktische zaken, die helder op papier moeten staan, zijn uitgelicht omdat deze bij elke casus praktisch hetzelfde zijn.

Geen reacties

Je reactie toevoegen