+31 (0) 6 - 417 22 986
info@schuttelaarlaw.nl

Diensten

Waar wij voor staan

Schuttelaar Law adviseert verschillende bedrijven in allerlei branches die zich inzetten voor een betere wereld. Het kan gaan over energie transitie, vluchtelingenparticipatie, mensenrechten, circulaire economie, duurzame producten, enz.

Door toegankelijk te zijn in haar taalgebruik, prijzen en documenten en door de visie van de ondernemer door te laten klinken in het juridische, zorgt Schuttelaar Law ervoor dat het juridische aansluit bij de ondernemer. 

SOCIAAL INCLUSIEF

Ook met toegankelijke taal kan jij al je juridische en financiële risico’s borgen, zodat iedereen begrijpt wat wordt afgesproken.

lees meer

VISIE GEDREVEN

Atijd voortbordurend op het enthousiasme dat jullie als ondernemers voelen om impact te maken op de wereld.

lees meer

DUURZAAMHEID

Juridisch duurzame oplossingen, die bedrijfseconomisch wenselijk zijn en met aandacht voor conflictpreventie en bemiddeling.

lees meer

JURIDISCH ADVIES

Het juridisch adviesbureau voor de duurzame ondernemer, dat focust op alles wat komt kijken bij een juridisch efficiënte bedrijfsvoering.

lees meer

LAAGDREMPELIG

Een lage drempel, een scherp uurtarief en voor iedereen – online – toegankelijk en transparant over wat je kunt verwachten.

lees meer

EENVOUDIGE TAAL

Heldere taal en behapbare afspraken zorgen ervoor dat je contracten niet onnodig moeilijk te lezen zijn.

lees meer

Wij helpen graag

Heb je juridische vragen met betrekking tot jouw duurzame onderneming of organisatie? Voel je vrij om vrijblijvend contact op te nemen!

CONTACT