1. Home
  2. Over ons

Over ons

SCHUTTELAAR LAW*
*jouw grote verhaal in kleine lettertjes

Schuttelaar Law helpt bedrijven en organisaties die de wereld beter willen maken met laagdrempelig juridisch advies van hoge kwaliteit. In heldere taal, met duidelijke tarieven en persoonlijke betrokkenheid. Zodat jouw goede hart ook juridisch klopt.

Jurist
Schuttelaar Law focust op alles wat komt kijken bij een juridisch efficiënte bedrijfsvoering. Of het nu om contracten, contractmanagement of corporate governance gaat; Schuttelaar Law levert juridisch advies van hoge kwaliteit.

We stoppen niet bij de handtekening, maar hebben ogenschouw voor zoveel mogelijk bedrijfseconomische winst van de duurzame ondernemer. Samen met jou bekijkt Schuttelaar Law welke juridische route het beste bij jouw duurzame onderneming of organisatie zou passen. Zodat jij jouw talent ten volste kunt inzetten, zonder zorgen over de juridische aspecten.

Eenvoud
Natuurlijk werken we met juridisch jargon. Daar ontkomen we niet aan. En we zorgen altijd dat we goed werk leveren. Maar we maken jouw contracten niet onnodig moeilijk om te lezen. Sterker nog, we houden het allemaal zo eenvoudig mogelijk. Heldere taal, behapbare afspraken.

Professionele empathie
Schuttelaar Law gelooft in een verantwoorde manier van ondernemen met hart voor de wereld. Inleven in de situatie van een ander is dan ook een van onze sterke punten. We geloven dat we jouw initiatief met onze juridische diensten kunnen versterken en zo bijdragen aan een betere samenleving.

Duurzame oplossingen
Niet ieder geschil hoeft in de rechtszaal te belanden. Vaak zijn er betere oplossingen mogelijk dan de juridisch afdwingbare. Oplossingen die misschien wel mooiere resultaten opleveren, zowel bedrijfseconomisch als strategisch. Conflictpreventie en bemiddeling zijn dan ook belangrijke pijlers van Schuttelaar Law.

Lage drempel
Een lage drempel, een scherp uurtarief en voor iedereen – online – toegankelijk en transparant over wat je kunt verwachten. 24/7 bereikbaar voor advies, geen verrassingen op de factuur, werk dat voldoet aan alle eisen. Schuttelaar Law komt graag bij je langs en is altijd online te bereiken. Dat scheelt jou tijd en garandeert je dat je altijd toegang hebt tot gedegen juridisch advies.

Scherpe Tarieven
Schuttelaar Law hanteert een vast scherp uurtarief van € 122,50. We spreken vooraf de uren met je door, zodat je nooit voor onverwachte kosten komt te staan.

Jurist
Jurist lees meer
Eenvoud
Eenvoud lees meer
Professionele empathie
Professionele empathie lees meer
Duurzame oplossingen
Duurzame oplossingen lees meer
Lage drempel
Lage drempel lees meer
Tarieven
Tarieven lees meer

Wij helpen u graag!

neem contact op