+31 (0) 6 - 417 22 986
info@schuttelaarlaw.nl

Juridisch advies

Toegankelijk juridisch advies

Schuttelaar Law is het juridisch adviesbureau voor de duurzame ondernemer, dat focust op alles wat komt kijken bij een juridisch efficiënte bedrijfsvoering.

Of het nu gaat om contracten, contractmanagement of corporate governance; Schuttelaar Law is een jurist van hoge kwaliteit. Een goed juridisch advies kan nooit enkel gaan over de tekst die in een contract staat of de wet. Schuttelaar Law houdt bij contracteren rekening met andere bepalende factoren, zoals het doel van de onderneming of organisatie, de intenties van partijen en onderlinge relaties.

Contracten van Schuttelaar Law kenmerken zich door eenvoudig te zijn, maar met de wet in ogenschouw, toch zoveel mogelijk risico’s te dekken. Toegankelijke taal die aansluit op jouw duurzame onderneming of organisatie, de samenleving en beter samen leven.

Samen met jou bekijkt Schuttelaar Law welke juridische route het beste bij jouw duurzame onderneming of organisatie zou passen. Voor een soepele bedrijfsvoering is het belangrijk dat alle elementen naadloos op elkaar aansluiten. Schuttelaar Law helpt jou dan ook om een zo gunstig mogelijk contractklimaat te creëren.

We stoppen niet bij de handtekening, maar hebben ogenschouw voor zoveel mogelijk bedrijfseconomische winst van de ondernemer. Op deze wijze kan jij je richten op wat jou aan het hart gaat.

Wij helpen graag

Neem vrijblijvend contact op om te zien wat Schuttelaar Law kan betekenen voor jouw duurzame onderneming of organisatie.

CONTACT